Kasten gehaald bij IKEA

Dit weekend heb ik de Metod keukenkasten opgehaald bij IKEA. Tien kasten in de achterbak van mijn auto. Het past… net.

Deze kasten moeten de onderbouw worden voor de modelbaan. Maar nu blijven de dozen nog even dicht. Want eerst moeten alle poten afgemaakt worden. Dit kost iets meer tijd dan ik had ingeschat. Ik wil zeker zijn dat alles recht en waterpas is voor er een modelbaan op komt. Maar ik ben er druk mee bezig…

  1. #1 by Jan Dickhout on 21 februari 2023 - 09:32

    Hoi, leuk idee die Ikea keukenkastjes.
    Maar is het niet een erg kostbare oplossing?

    • #2 by Michel on 21 februari 2023 - 11:23

      Hoi Jan, goede vraag. Ook op het forum kreeg ik hier al vragen over. Dit is zeker niet de goedkoopste oplossing. Toch heb ik hier bewust voor gekozen. Binnenkort zal ik proberen om hier een uitgebreider bericht over te schrijven.