Servo-houder 2.0

Ik was al begonnen met het plaatsen van de eerste servo-houders. Hoewel ik nog steeds denk dat het een goed ontwerp is ben ik er wel achter dat het nogal belangrijk is wat voor schroefjes ik gebruik voor het vastzetten van de microschakelaars. Daarom heb ik een nieuwe versie van de houder gemaakt.

Het idee wat ik helemaal aan het begin had om de pinnetjes te voorzien van een kliksysteem heb ik toegevoegd. Dit plan had ik dus al eerder maar lukte toen niet om te printen. Inmiddels gaat het printen een stuk beter en kan ik deze details wel goed printen. Ook zijn er nu vier in plaats van twee pinnetjes. Bij de vorige versie met twee pinnetjes waren er nog twee schroefjes nodig. Nu dus helemaal niet meer. Zowel de servo als beide microschakelaars kunnen nu zonder schroeven op de houder geklikt worden.

Onderdelenlijst

Een lijst met de gebruikte onderdelen is te vinden onder de veelgestelde vragen.

  1. Nog geen reacties.