Druk geweest maar weinig gedaan

Afgelopen tijd ben ik erg druk geweest. Maar helaas niet met de modelbaan. De vrije tijd die er was heb ik met de benen omhoog van het prachtige weer genoten. Blijkbaar was ik daar even aan toe.

Ik heb niet helemaal niets hobby-gerelateerds gedaan. Zoals in mijn vorige bericht te lezen was heb ik een nieuwe versie gemaakt van de servo-houder. Een 3D model maken kost wat tijd. En soms is het nodig om een testprint te maken. En weer wat aan te passen. Maar deze is inmiddels helemaal goed. Inmiddels heb ik hier ook al een behoorlijke hoeveelheid van geprint. De eerste 20 servo-houders zijn inmiddels verstuurd naar iemand die ze ook wil gaan gebruiken voor zijn modelbaan.

Ik heb voor mezelf besloten ook de nieuwe versie te gaan gebruiken. Deze nieuwe versie is zoveel makkelijker doordat er geen schroeven meer nodig zijn. Voorlopig heeft mijn printer dus nog genoeg te doen.

Reacties zijn gesloten.