Opnieuw beginnen na 10 jaar

Ruim 10 jaar geleden woonde we samen in de randstad en was ik een eind op weg met het bouwen van mijn modelbaan. Het schaduwstation was klaar en ik was zo ver dat ik kon beginnen met het zichtbare deel. Door een reeks gebeurtenissen vlak na elkaar viel de tijd om in de hobby te steken een beetje weg. De modelbaan stond er nog wel maar er gebeurde niet veel. Een paar jaar later werd onze zoon geboren.

Inmiddels hebben we 2 kinderen en wonen nu in Gelderland, vlakbij Apeldoorn. Nu de kinderen naar school gaan en er meer ruimte en tijd is denk ik er steeds meer aan om weer te beginnen met een modelbaan.

De afgelopen tijd heb ik wat spullen bij elkaar gezocht om eens te kijken wat ik nog heb en wat het nog doet (na 10 jaar in een doos). En daar heb ik nu ook enthousiaste hulpjes bij die maar al te graag willen helpen. Dat maakt het extra leuk.

Deze website had ik al in 2006. Maar is in de tussentijd lang offline geweest. Nu ben ik weer bezig om deze website op te gaan zetten, zodat iedereen weer kan gaan meekijken.

  1. Nog geen reacties.