Keerlus en klimspiraal

Inmiddels liggen alle tien de wissels voor het schaduwstation vast. En ik heb een groot gat gezaagd in de onderbouw. Dit was eerst niet mijn plan maar ik wil toch een manier hebben om in de klimspiraal te komen mocht dat nodig zijn. Het deel wat eruit gezaagd is ga ik als een luik weer terug plaatsen zodat het gat weer dicht is (maar open kan). Vanaf de meest rechtse wissels boven en beneden ga ik een lus aanleggen die deze wissels met elkaar gaat verbinden. Dit zal een keerlus worden waar ik later meer over zal uitleggen. Binnen de keerlus komt een dubbelsporige klimspiraal. Zowel de keerlus als de klimspiraal zullen om het nieuw gemaakte gat heen draaien. Dit is iets duidelijker te zien op de (eerder gemaakte, rechter) afbeelding van de onderbouw.

  1. Nog geen reacties.