Eerste draden gesoldeerd

Het klusje waar ik tegenop zie maar waar we toch aan zijn begonnen. Gelukkig had ik goede hulp. Alle draden op de juiste lengte en kleur. Netjes gesorteerd. Ondertussen kon ik beginnen met het solderen van de eerste draden aan de micro-schakelaars.

Ik moet hier nog wat handiger in worden. Het zou al erg helpen als ik iets beter gereedschap zou hebben. Daarom heb ik een draadloze soldeerbout besteld en een “vasthoudhulp” ook wel “derde hand” genoemd. Dit is een standaard met buigbare armpjes met knijpers die de draden kunnen vasthouden zodat je zelf je handen vrij hebt om te solderen. Hier zal ik later nog over schrijven als ik alles binnen heb. Op de laatste foto is te zien dat de draden voor de twee wissel-aandrijvingen klaar zijn. Nog maar acht te gaan (voor deze helft van het schaduwstation.

Reacties zijn gesloten.