Alle servohouders geprint

De laatste servohouders zijn net uit de printer gekomen. Samen met een ring voor mijn telescoop en een “Benchy”, een test print in de vorm van een bootje. Ik heb voor mijn 3D printer een magnetische buildplate gekocht. Het grote voordeel hiervan is dat ik na het printen niet meer zoveel moeite moet doen om de prints van de buildplate af te krijgen. De magnetische buildplate trek je makkelijk los van de echte buildplate en kan je vervolgens een beetje buigen zodat de prints vrijwel direct van de buildplate afspringen.

Ik heb nu elf servohouders. En ik heb er tien nodig per wisselstraat voor het schaduwstation. Eén kant kan ik nu dus gaan maken. Ook alle microschakelaars heb ik al. Binnenkort dus alle schakelaars en servo’s aan de houders maken en de bedrading gaan voorbereiden voor de wissels.

  1. Nog geen reacties.