Wissel servo aandrijving FIX

Bij het afstellen van de servoaandrijvingen voor de wissels kwam ik er achter dat de servo soms niet ver genoeg kon bewegen om de microschakelaars goed in te drukken. Ik heb eerst voor alle wissels ingesteld hoe ver elke servo moest bewegen om de wissel goed te kunnen bewegen. Maar soms bleek dan de microschakelaar nog niet ingedrukt te zijn waardoor het hartstuk van de wissel geen stroom kreeg. Daarom heb ik een FIX bedacht. Ik heb kleine opzetstukjes geprint met de 3D printer die op de servo-arm gezet kunnen worden. Hierdoor is de punt van de servo-arm net iets dikker en druk deze wel op de microschakelaar. Ik heb verschillende diktes geprint zodat ik alle combinaties die ik nodig heb kan gebruiken. De diktes variƫren van 1mm tot 2mm dik. En sommige varianten hebben maar aan een kant een verdikking.

  1. Nog geen reacties.