Printen vanuit AnyRail

Ik heb het baanplan uitgeprint en uitgelegd op de onderbouw. Ik had dit al geprint voordat ik er achter kwam dat de wissels niet achter elkaar passen. Het ligt nog niet netjes maar het geeft een goed idee van wat waar moet komen. Elk vakje op de prints zou 10 x 10 cm moeten zijn. Bij het nameten bleek het (door de printer neem ik aan) toch iets geschaald te zijn waardoor elk vakje een halve centimeter te klein is geworden.

Na wat rekenen ben ik er achter gekomen dat ik bij het printen vanuit AnyRail moet schalen naar 104%. In elk geval bij mijn printer. Misschien dat andere daar geen last van hebben? Binnenkort alles nog een keer nakijken, zoals de wissels die niet direct achter elkaar passen en dan alles opnieuw printen en even goed de tijd nemen om alles perfect neer te leggen en vast te zetten met tape.

  1. Nog geen reacties.