Lade voor de stroomvoorziening

Naast het leggen van de rails voor het schaduwstation ben ik bezig met het uitdenken van de stroomvoorziening voor de modelbaan. Ik heb bedacht om de stroomvoorziening in een lade te plaatsen in de onderbouw. Dit gaat een standaard IKEA lade worden van 60×60 cm en 20cm hoog. Hieronder heb ik een afbeelding geplaatst om een idee te geven hoe dit eruit moet gaan zien.

Het idee is dat tijdens het gebruik van de modelbaan de lade open kan blijven staan. Ook ben ik van plan om in de bodem van de laden een (pc) ventilator te plaatsen voor extra koeling van de voedingen.

In de lade komen twee 5 volt en een 12 volt voeding. Deze worden verdeeld over meerdere zekeringen. Ook krijgt elke zekering een volt en ampère meter. Ook mijn Twin-Center met Trafo komen in de lade. En ik wil plek vrij houden voor eventuele booster(s).

  1. Nog geen reacties.